perjantai 2. huhtikuuta 2021

Tarpeellista tavaraa

Tuli todistettua (itselleni) ettei se mineilyharrastus mihinkään häviä, vaikka vuosiin ei juuri mitään näkyvää tapahdukaan. Uusia ideoita putkahtelee kuitenkin usein mieleen ja jonain päivänä tulee se hetki, kun ei enää voi vastustaa kiusausta. Silloin muut käsityöt joutuvat tauolle. Näin kävi ihan oikeasti tuossa joitakin viikkoja sitten. Yhtäkkiä oli vaan pakko päästä mineilemään :-)


Lasse asuu edelleenkin alivuokralaisena ja pikku hiljaa on saanut tehtyä tarpeellisia(?) hankintoja. Nyt ei enää tarvitse nukkua pelkällä patjalla, kun löytyi sopivat petivaatteet. Kunnon tyyny on vielä ostoslistalla ja seinälle pieni hylly, johon saisi iltalukemiset ja herätyskellon... Seuraava isompi hankinta on selvästikin pieni sohva parven alle. 


Lasse on ahkera somen käyttäjä ja eräästä roskalava-ryhmästä löytyi juuri sopiva hyllykkö! Nurkassa oleva peikonlehti kärsii selvästi valonpuutteesta :-(

*** Hyllykön runkona hammasharjojen "myyntiteline", ihan luvan kanssa sellaisen joskus kaupasta mukaan nappasin. On odottanut "roskalaatikossa" varmasti yli kymmenen vuotta, että pääsisi käyttöön :-D

5 kommenttia:

 1. It took a long time to finish but at the end it looks very nice.
  Welcome back to blogging!
  Happy Easter!
  Hugs, Drora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks, Drora :-) Happy Easter!

   Well, Lasse's room is not ready yet, he still needs so much everything :-) Little by little...

   Poista
 2. Hienoo että olet palannut minien pariin..itse en oo blogia päivitellyt.Mulla on muuminukketalo instagram nykyisin käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva on ollut taas näperrellä :-) Onko sun insta julkinen?

   Poista
 3. Pitkän tauon jälkeen on aina ihana palata mineilyn pariin!Kesällä puutarhaharrastus vie lähes kaiken vapaa-ajan ja kuitenkin mineilyharrastusta kaipaa tuolloinkin.
  On totta,että vaikka tekisit miten pientä tavaraa tahansa, tarvitaan siinä monenlaista tarviketta ja materiaalia ja syntyy sotkua, eikä järjestys pysy. Se onkin tämän harrastuksen pääasiallinen haittapuoli.

  VastaaPoista