lauantai 1. joulukuuta 2012

Inspiraatio hukassa...

... enkä jaksa sitä edes etsiä :-( Pitkäaikainen seuralaiseni, masennus, ajoitti "kuopan pohjalla" -vaiheensa juuri pahaan ajankohtaan, kun joulukalenteria olisi voinut kehitellä tänne blogiin. Mutta ei voi mitään, kun ei jaksa niin ei jaksa. Onneksi voi käydä kurkistelemassa teidän muiden kalenteri-luukkuja :-)

**********
Edit. 2.12. Iso kiitos kannustavista kommenteista, piristävät mieltä :-)

8 kommenttia:

 1. Toivottavasti valkea lumi ja jouluinen lämpö kaikkine valoineen piristää taas mielesi availlessasi joulukalenteriluukkuja.

  VastaaPoista
 2. Kaikkea ajallaan. Sinä olet tarvinnut aikaa itsellesi. Iloita voi monista asioista blogimaailmassakin. Toisten luukut ovat aina mukavaa katseltavaa ja ihanat blogystävät niitä jakaa kaikkien kesken. Eevertkin toivottaa Sinut tervetulleeksi kanssaan kulkemaan yhteistä matkaa jouluun. Tule ja kurkista. Huomenna alkaa Eevertin tarinallinen kalenteri. Voi hyvin.

  VastaaPoista
 3. Ei aina tarvitse jaksaa. Olet vaan rauhassa ja kuten Mare totesi, itseään voi ilahduttaa piipahtelemalla muiden "luukuissa". Voimia sinulle - toivottavasti valkoinen maa hiukan piristää!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä ja voimia! Ole armollinen itsellesi, harrastamisen on tarkoitus varmasti olla voiman lähde, pakkovääntäminen ei varmasti tuota mitään iloa. Mini-inspis tulee vielä jos on tullakseen, tai sitten ei tule.

  Rauhaisaa joulun odotusta sinulle! Piipahda meidän muiden blogeissa kun/jos siltä tuntuu <3

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä ja voimaantumista, hetki ja päivä kerrallaan.
  <3
  Kikka

  VastaaPoista
 6. Hei Anita! Älä hätäile kalenterin kanssa ainakaan, sen on tarkoitus tuoda sinulle hyvää mieltä eikä aiheuttaa paineita! Tahdon kuitenkin, että tiedät että olen saanut paljon hyvää mieltä siitä, että lähdit kalenterivaihtoon kanssani! Ihan jännittää, mitä huominen tuo tullessaan, kun pääsen avaamaan pakettisi. Kaikkea hyvää sinulle, piipahda kun jaksat, mutta ei hätää, blogit, nukkekodit ja koko maailma odottaa, kun taas tunnet että jaksat.

  VastaaPoista
 7. "Seuraa sitä, mikä on sinulle rakasta. Älä alennu kyselemään mitä muut haluavat. Kysy, mitä sisimpäsi sanoo. Älä seuraa vain asioita, joista olet kiinnostunut, sillä ne muuttuvat. Tunne kuka olet ja mitä rakastat, sillä se ei muutu".

  Ole armollinen itsellesi, aina ei tarvitse jaksaa. Monesti ihaninta on saada käpristyä peiton alle kuin karhu ja unohtua sinne. MUTTA muista: sieltä on ennemmin tsi myöhemmin noustava ylös! Alussa oleva mietelause on eräästä kirjasta, josta mainitsen joulukalenteripostauksen yhteydessä ja josta aikomukseni on laittaa jokaiselle päivälle joku sopiva mietelause muillekin luettavaksi!

  VastaaPoista
 8. Halaus! <3 Aina ei vain jaksa.. eikä tarvitsekaan!

  VastaaPoista


Lukijat