sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Lisää luettavaa lapsille

Kylläpä oli vapauttavaa vähän purkaa ajatuksiaan ja tosi mukavaa oli lukea teidän kaikkien kommentteja. Kiitos niistä! :-)


Aamupäivä kuluikin sitten taas skannatessa ja tulostaessa ja leikatessa ja liimatessa... kuvassa lopputulos: lastenkirjoja tyhjää täynnä ;-D No, käytin eilisestä Pupu Tupuna -paksukaisesta pari sivua uuteen, littanaan versioon, joten siinä on sentään muutama kuvakin. Huomaattekos, että Miina ja Manukin ovat päässeet minikokoon? Noiden lisäksi olin tekemässä myös Otto Nalle -kirjaa, mutta sen kanssa kävi ohraisesti, kun onnistuin leikkaamaan millin liikaa kannesta, hui! Ei-nukkekoti-ihminen sanoisi, että mitä se milli nyt haittaa, mutta kerrotaanpa se kahdellatoista :-) Otto Nalle joutuu nyt siis odottamaan uusien kansien tulostusta.

Olen siis ainakin tänä aamuna onnistunut selättämään perfektionistisen alemmuuskompleksini... tosin olen kyllä jo löytänyt noistakin tekeleistäni lukuisia virheitä, tietenkin ;-)

Ps. Hui kamala, miten huonolta näyttää tuo kuva suurennettuna!

4 kommenttia:

 1. Minäkin meinaan joskus masentua, kun korujen tai muiden pikkutöiden suurennetuista kuvista löytyy kamalasti muka virheitä (vaikka järki sanoo, että eihän ne oikeassa elämässä näy), mutta olen yrittänyt opetella olemaan niitä osoittelematta.
  Nämä kirjasi ja muutkin työsi kyllä näyttävät aivan erinomaisilta minun silmiini. (Panin oikein uudet lähilasit silmilleni, eikä sittenkään näy kuin hienoja lasttenkirjoja).

  Ja kiitos Anita bloggauskommenttiopastuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos :-) Noita kuvia on vaan kamalan vaikea saada tarkaksi, kun ei ole hienoa järjestelmäkameraa makro-ominaisuuksineen. Kaikkea ei voi saada, vaikka haluaisi :-)

   Poista
 2. Hienoja kirjoja täälläkin. Marian blogissa ihastelin kirjoja, sitten täällä ja minullakin on muutama kirja työn alla, taitaa olla suosittua kesäaskartelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut saman, kirjoja ja lehtiä putkahtelee siellä sun täällä :-)

   Poista

Lukijat