maanantai 18. kesäkuuta 2012

Blogin täytettä

Nyt on sellainen tilanne, että yhtä ja toista olen tehnyt, mutta niistä ei voi vielä laittaa kuvia. Ei kuitenkaan hätää, sillä sain eilen kummallisen järjestelypuuskan katsellessani toisella silmällä Portugali-Hollanti-matsia. Sen johdosta voin laittaa vihdoin kuvan vitriinikaapista, johon olen vuosien aikana säilönyt swapeista saamiani ja myös itse tekemiäni minejä. Siellä ne odottavat turvallisesti talojen valmistumista. Totesin kyllä prosessin aikana, että jonkun talon olisi syytä pikaisesti valmistua, sillä melkoisen ahdasta alkaa olla tuossakin kaapissa, kuten seuraavasta kuvapläjäyksestä käy ilmi (pahoittelen kuvien heikohkoa laatua, mutta kokoa niihin saa lisää kuvaa klikkaamalla):

Tässä ensin yleissilmäys koko vitriinistä (ovet avoinna).

Ylähylly.

Ylähylly vasemmalta...

... ja oikealta.

Keskihylly.

Keskihylly vasemmalta...

... ja oikealta.

Alahylly.

Alahylly vasemmalta...

... ja oikealta.

Alahyllyn oikeassa laidassa on valitettava keko mattoja yms. sillä niiden saaminen näkyville ei tilan rajallisuuden vuoksi ole kovin helppoa. Kirjatkin näkyvät jääneen epämääräiseen kasaan, kun jotenkin puhti meinasi loppua viime hetkillä. Haavereilta ei myöskään vältytty tämän operaation aikana. Ylähyllyllä ylösalaisin olevan pöydän jalka katkesi, naps, ja odottaa nyt liimausta :-(

Kyllä tuolla tavaramäärällä jo sisustaa yhtä jos toistakin huonetta :-) Ja kaikki mini-esineeni eivät suinkaan ole tässä, vaan osa niistä on sijoitettuna kirpputori-boxiin (joka sekin kaipaisi kipeästi järjestelyä erään nelijalkaisen vierailun jäljiltä). Ai niin, ja sitten on vielä keittiön iso lokerikko (entinen kirjapainon kirjasinlaatikko), jonka olen täyttänyt myös nukkekoti-esineistöllä (odottavat pölyjen pyyhintää). Mutta kaikesta tästä tavarapaljoudesta huolimatta haluaisin tehdä noin miljoona uutta pientä tilpehööriä taloihin sijoitettavaksi :o) Tuntuuko yhtään tutulta?

1 kommentti:

  1. Kiitos Anita lankojen nimeämisestä, siitä on mullekin apua kun tiedän millä nimellä ne kulkee niin voin itsekin ostaa vaikka netin kautta. Nuo kaikki langat olen saanut ystäviltä.
    Ihania aarteita onkin kertynyt ihan kiva kasa. Minä tykkään kanssa tehdä jemmaan kaikenlaista.
    Hauskaa Juhannusta!

    VastaaPoista

Lukijat