tiistai 10. syyskuuta 2013

Kukkalähetys


Vieno sai tänään kukkia, kimpun tulppaaneja, pojaltaan Lasselta. Lasse oli halunnut piristää äitiään, kun tämä oli ollut flunssan vuoksi vähän huonovointinen. Harmi vaan, että palvelutalosta ei löytynyt parempaa maljakkoa kukille...

*****
Eilen oli edellisessä postauksessa mainostamani Vantaan aikuisopiston nukkekotikurssin ensimmäinen kerta. Meitä oli paikalla 12 innokasta nukkekoteilijaa opettajan lisäksi. Aluksi tutustuttiin toisiimme ja suunniteltiin vähän kurssin ohjelmaa ja sitten näperreltiin kukkasia. Ja kyllä taas huomasi, ettei hetkeen ole mineillyt. Sormet eivät meinanneet millään totella ja sen kyllä huomaa. Tulppaaneja yritin väkertää, mutta niistä tuli jotain vähän harvinaisempaa lajiketta ;-) Kotiin tultuani totesin, että eihän mulla ole maljakkoakaan kukille, mutta onneksi löytyi edes yksi sinne päin. Pääasia oli kuitenkin se, että kivaa oli taas päästä mineilemään. Ensi kerralla on aiheena punonta.

6 kommenttia:

 1. Minä täällä viimeistelen omia tulppaanejani, harvinaista lajiketta nämäkin. Taisinpa eilen illalla istua takanasi. Nähdään ensi kerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas vaan :-) Juu, ensi kerralla nähdään.

   Poista
 2. Kaunis kimppu. Tuo kukka muistuttaa vähän kallaa, onkohan niitä tai samansukuisia olemassa puanisina. Tosin tulppaanejakin on olemassa vaikka minkä sorttisia. Maljakko on minusta kivan moderni.

  VastaaPoista
 3. Hienoja niistä tuli :) Minustakin muistuttavat kallankukkia. Minä en ole vielä omiani ehtinyt asettelemaan ja kuvaamaan.

  VastaaPoista
 4. Heh, vai kalloja! Ne pääsi vähän repsahtamaan, kun yritin niitä saada jotenkin tuohon "maljakkoon" :-D

  VastaaPoista
 5. Oikein kauniita kukkia!
  Joka sorttiahan niitä on olemassa joten tarkempi läjimääritys varmasti löytyy.

  VastaaPoista

Lukijat