tiistai 28. elokuuta 2012

Hitaasti edistyvän edistyminen


Hitaasti, mutta varmasti. Ja sitten onnistuin taas tekemään väärin oikein kunnon pätkän :-( Itse asiassa neulan kärki osoittaa juuri virhekohtaa. Höh. Sen siitä saa, kun ei keskity.

Nyt täällä tulee olemaan taas vähän hiljaisempaa, sillä tilkut iskivät salakavalasti takavasemmalta :-) Ja ne tulevat iskemään vielä pahemmin parin viikon päästä, kun aikuisopiston kurssit alkavat. Toisaalta, joulu lähestyy ja joulukalenteri-puuhat alkavat ja se jos mikä on salaista puuhaa ;-) Mutta palaan asiaan heti, kun jotain uutta tällä saralla tapahtuu.

Mineilyintoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Tuo onkin varmasti vaikeaa!! Huh... Minä sain jo joulukalenterin tehtyä.. ehkä muutamia pieniä täydennyksiä vielä, mutta 99% valmis :P
  Nyt pääsee välillä kotihommiin, huonejärjestys muuttuu, kun poika tarvitsee tilavamman huoneen. Hyvää syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkaminen on vaikeinta :-(

   Siis mitä?! Olet saanut joulukalenterin tehtyä? Kääk, minulla on tehtynä vasta n. 10 %, jos sitäkään, mutta kyllä ne joulukuun alkuun mennessä valmistuvat :-)

   Poista
 2. Mukavia Tilkkuiluhetkiä, Anita! Joskus luovan ihmisen on vain pakko tehdä sitä, mikä sillä hetkellä tekee mieli tehdä. Ja onhan sun nukeilla jo katot pään päällä ja lämpimät olot talvea odotellessa. (toisin kuin eräillä, huoh!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne sinunkin nuket löytävät jonkin lämpimän sopen talveksi :-)

   Poista
 3. Odotan tilkkutöitäsi :-D Harmittaa kun olen oman keskeneräisen peitteen laittanut 'talteen'...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa sitten suunnistaa käsityöblogiini :-)

   Poista
 4. Hei Anita, laitatko osoitettasi tulemaan, niin voin laittaa omani sulle päin. Joulukalenterivaihtoa varten nimittäin. S-postini on tude.63 at surffi.fi. Terv. Tuikku

  VastaaPoista

Lukijat