torstai 26. heinäkuuta 2012

Swap 2006, tammikuu

Mietiskelin tuossa, miten lähtisin tätä siirtoa toteuttamaan ja päädyin nyt ensin kokeilemaan sitä näin. Teen kaikista vanhoista swapeista oman postauksensa. Saanpahan ne näkyviin tuonne tunnisteisiin. Ja jos ei tunnu toimivan, heitän ne sitten välilehtiin. Toivottavasti näistä vanhoista kuvista on iloa uudemmille nukkekoteilijoille. Itselleni ne ovat tärkeitä :-)


Edit klo 13.56. Ja heti aloin tekemään muutoksia postaukseen. Sorry :-)

**********

Yahoon Nuket-ryhmän tammikuun aiheena oli sauna ja se oli ihan ensimmäinen swap, johon osallistuin (jännitti kamalasti):


1. Hannalta, 2. Hennalta, 3. Päiviltä, 4. Saanalta, 5. Terhiltä, 6. Nannalta, 7. Marilta, 8. Kitalta, 9. Katilta, 10. Manssulta, 11. Mairelta, 12. omat paketit, 13. oma paketti avattuna, 14. kiitoslahja Saana-emolle.

2 kommenttia:

  1. Kyllä varmasti on iloa!! Mie oon kans miettinyt mitä ja miten noita omia vanhoja juttuja laittelis! Kuitenkin olis kiva, kun sais kaikki samaan blogiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinäpä on tosiaan miettimistä. Kokeilen nyt tuota kollaasia. Yhtään nopeampi se ei tosin ole kuin edellinenkään versio, mutta onpahan vähemmän selattavaa.

      Poista

Lukijat