perjantai 27. heinäkuuta 2012

Savu nousee...

... nimittäin mun päästä. Ei, ei ole pakko heti saada kaikkia kuvia siirrettyä vanhasta blogista, mutta kun mua häiritsee asian keskeneräisyys. Ehkä täytyy pitää vähän taukoa ja tehdä jotain muuta välillä. Jos vaikka mineilisi :-)

Kertokaa, onko noita vanhoja kuvia ihan tylsää katsella? Kannattaako niitä siirtää, vai annanko olla?

7 kommenttia:

 1. Valtavan kova työ Sinulla on, jos tosiaankin aiot niitä siirrellä. Itse en viitsi moiseen ryhtyä. Kivahan kuviasi on katsella. Olenkin jo saanut omiin puuhiini uutta intoa ja ideoita niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä tapauksessa jatkan kuvien siirtelyä vähitellen. Riittää, jos edes yhdelle on niistä iloa :-)

   Poista
 2. Mukavahan kuvia on katsella, mutta liian suurta vaivaa ei varmaankaan kannata nähdä. Minulla on käsitys, että Vuodatuksessakin on edelleen tallella noita vanhempia kuvia, joten ehkä kannattaisi ainakin ensi alkuun keskittyä niihin vuoden 2009 ja sitä uudempiin kuviin...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä on sieltä elokuusta 2009 taaksepäin, mutta olen niin kurkkuani myöten täynnä kyseistä palvelua, että haluan poistaa nukkekotiblogini sieltä.

   Poista
 3. Mukava noita vanhojakin on katsella.

  VastaaPoista
 4. Kyllä ymmärrän pääsi savuamisen, kun sinulla ja monella muulla nukkekotibloggaajalla oli tosi ahkerasti päivitettyjä sivuja ja kuvia.
  Olin itse kymmeniä vuosia töissä tietotekniikan parissa, ja en kyllä muista kertaakaan, että olisi jäänyt varmuuskopiot tietokannasta tekemättä (saati kolmeksi vuodeksi).
  Minäkin kyllä katselen kaikki kuvasi mielelläni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo moka aiheutti vuodatukselle kyllä tosi paljon hallaa.

   Kiva, jos kuvista on iloa :-)

   Poista

Lukijat