maanantai 16. heinäkuuta 2012

Pelkkää raitaa


Lasse suuntasi jälleen kerran kirpputorille kuluttamaan aikaa ja teki omasta mielestään hyvän löydön.

* * * * *
Matto, joka ei sitten yhtään sovi Lassen boksin väreihin, on tehty ohjeella, jonka lähdettä en valitettavasti muista :-( Siispä pyydänkin apua: muistaako kukaan, kenen blogista löytyy ohje mattoon, joka on tehty liimaamalla lankoja pohjakankaalle?

Sirkka muisti, että maton ohje löytyy täältä. Kiitos, Sirkka! (Tuosta on varmasti olemassa vieläkin vanhempi ohje, sillä näen silmisssäni kuvan vihreänkirjavasta langasta tehdystä matosta :-) Mutta pääasia oli, että joku ohje löytyi. Halusin laittaa ohjeen linkin siitä syystä, kun en ole tuota ideaa itse keksinyt.)

Löysin viikonloppuna laatikoita tutkiessani kerän tooooosi vanhaa liukuvärjättyä merseroitua puuvillalankaa ja heti iski innostus kokeilla sitä tuohon mattoon. Hapsuttaessani reunoja huomasin, että pohjakangas olisi saanut olla vähän harvempaa, mutta ihan kiva tuosta silti tuli, vaikka itse sanonkin :-)

2 kommenttia:

  1. Hieno mattohan siitä tuli! Muistaakseni maton ohje on Nukkekotipäiväunia-blogissa. Olen itsekin tehnyt muutaman maton ko. ohjeella.

    VastaaPoista
  2. Hieno matto ja hyvin sopii Lassen boksiin, oranssi ja puaisen sävyt ovat ihana pari!

    VastaaPoista

Lukijat