torstai 26. heinäkuuta 2012

Katkeraa vuodatusta

Joo-o, atk-työtä tehneenä toitotan aina kaikille, että varmuuskopiointi tärkeistä tiedostoista täytyy tehdä silloin, kun kaikki on vielä kunnossa (lue: tietokone toimii). Myöhäistä on sitten enää itkeä, kun kaikki on menetetty. Vuodatus-blogipalvelulle kävi nyt niin, kuin ei olisi saanut käydä. Sähkökatkoksen seurauksena palvelimet vaurioituivat ja nyt on ilmoitettu, että kuvat elokuusta 2009 eteenpäin on menetetty varmuuskopioiden puuttumisen vuoksi.

Olen niin pettynyt. Aiemmin vannoin Vuodatuksen nimeen, se oli hyvä ja helppokäyttöinen palvelu. Sen jälkeen, kun kaupallisuus astui kehiin, alkoi hehkutukseni hiipumaan. Ja nyt sitten tämä! Onneksi on muita blogipalveluita tarjolla ja toivottavasti Bloggerilla on varmuuskopiot ajantasalla!!!

Aion nyt siirtää koko vanhan nukkekotiblogini tänne. Se tietää melkoisesti työtä, mutta minulla onneksi on aikaa siihen. Käsityöblogini siirto on myös alkanut, sitten vielä kissablogi. Ei lopu hommat ihan heti kesken :-(

6 kommenttia:

 1. Niinpä;(......harmittaa niin vietävästi!!

  VastaaPoista
 2. Vähän samoin aatoksin minäkin siirryn bloggeriin. Kovasti todella ihmetyttää, miten varmuuskopiot voi olla melkein kolme vuotta tekemättä ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, sitä minäkin ihmettelen.

   Poista
 3. Hei! Mistä olet kuullut tämän tiedon? Kyllä harmittaa!!!! (lähes itkettää) Itselläni on vuodatuksessa 3 blogia ja eilen aloitin kokeilut bloggerissa, kun vuodatuksesta ei ollut kuulunut mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Iltasanomat siitä tänään uutisoi ja Vuodatuksen ylläpito kertoi asiasta Facebook-sivuillaan :-(

   Poista
  2. Niin, itselläni on ollut myös kolme blogia vuodatuksessa ja kahta olen nyt siirrellyt tänne bloggerin puolelle. Kolmas on vielä aloittamatta.

   Poista

Lukijat