sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Aina ei onnistu


Hohhoijaa. Tiesin, että tämän yrityksen onnistumisprosentti on tosi pieni, mutta siitä huolimatta päätin kokeilla. Ja lopputulos, johon en ole alkuunkaan tyytyväinen, näkyy (huonossa) kuvassa :-( Kyllähän tuosta nyt näkee, mitä se esittää, mutta siihen ne hyvät puolet sitten jäävätkin. Sitten välähti mieleen, että jospa tekisikin jossain vaiheessa kaatopaikan miniatyyri-koossa, niin sinne olisi tässä taas yksi tavara lisää :-)

No, mitä tästä seuraa? Sitä, että Lasse joutuu edelleenkin käymään talon saunan wc:ssä, höh :-p

4 kommenttia:

 1. mistä toi on tehty siis? pystyiskä sen hioo vesihiomapaperilla tasasemmaks?

  VastaaPoista
 2. Pönttö on tehty Tiimarista ostetusta massasta, josta en tykännyt yhtään. Olen tuota hionut ja pakkeloinut ja hionut jne. vaikka kuinka monta kertaa, mutta ei siitä sileää saa.

  VastaaPoista
 3. Hei, (en näköjään osaa Bloggeriin jättää muuten kuin nimettömänä kommenttia, kun olen tuolla Vuodatuksessa).

  Mulla olisi tämän sun pönttösi sisko varmaan jossain tallessa, jos sen kaatopaikan perustat. On muuten yllättävän vaikea tehdä, vaikka uuraasti vessassa mittanauhan kanssa kävin mallia mittailemassa ja katsomassa. Mun polymeerimassasta tekemä pönttöni näyttää yhdestä suunnasta ookoolta, muuten mutkulehtaa joka suuntaan.
  terveisin Turha Luulo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, se ei siis todellakaan ole helppoa noiden saniteettikalusteiden teko massasta :-) Kaikkein vaikeinta siinä on saada tasaista pintaa aikaiseksi. Mutta kaikkea on pakko kokeilla :-p

   Kaatopaikka muhii mielessä :-D

   Poista

Lukijat