perjantai 25. toukokuuta 2012

"Vanha pelargonia...

 ... on mummon akkunalla...", lauloi Kari Kuuva aikoinaan, ja tuo biisi on soinut päässäni koko tämän projektin ajan :-) Vieno-mummolla ei valitettavasti ole sitä akkunaa, jolle ruukun voisi laittaa, joten on nyt kukkapylvään päällä.

Myös tästä ohjeesta kiitos kuuluu Marialle. Olen näitäkin kukkasia aloittanut tekemään vuosia sitten, mutta nyt kun olisin jatkanut, en tietenkään löytänyt niitä keskeneräisyyksiä mistään. Muistan, että silloin edellisellä yrityskerralla lehdet tuottivat minulle jostain syystä kovasti hankaluuksia, mutta nyt selvisin vähän paremmin.

Olen viime päivinä innoissani toteuttanut mineilytauolla päässä pyörineitä juttuja, kuten eilinen herätyskello ja tämä pelargonia, ja niitä riittää edelleenkin toteutettavaksi :-) Pahus, kun ei meinaa tunnit vuorokaudessa riittää ja normielämä sotkee harrastusta. Tänäänkin mieluummin mineilisin, kuin menisin hammaslääkäriin :-) Onneksi on perjantai...

1 kommentti:

  1. Ihana pelargooni. Ilmoittautumisaika Ainukan tuunaukseen on siis 31.5.2012, eli toukokuun loppuun, korjastin virheellisen päiväyksen blogiini, kiitos huomiosta, minulla joskus silmät tekevät tepposiaan.

    VastaaPoista

Lukijat