sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Lassen uusi reppu, osa 2

Kylläpä oli vikaostos se reppu, harmittelee Lasse. Aivan liian pieni. Eihän siinä sitten muu auttanut, kuin lähteä uudestaan reppu-ostoksille.


Löytyi onneksi isompi malli ja värikin on parempi.


On niissä kokoeroa :-) (Huomasin vasta jälkeenpäin, että tuo pieni ei olekaan ihan samassa mittakaavassa kuin ohjeessa.)

En muista, että aiemmin olisi ollut havaittavissa samanlaista ilmiötä mineilypuuhissani kuin nyt. Innostun niin mahdottomasti näpertämään jotain uutta, että menee hosumiseksi ja jälki on sen näköistä. Sitten toisen jne. version kohdalla on jo rauhallisempi fiilis ja lopputulos on siistimpi. Onhan se tietysti niinkin, että harjoitus tekee mestarin (tosin siihen tarvitaan jo aika monta versiota), mutta ihan mielellään haluaisin saada siitä ensimmäisestäkin kappaleesta kelvollisen :o) Tosin tuota reppua oli kyllä niin mukava näpertää, että ei yhtään harmittanut väsätä uutta. Ja sen olen kyllä monesti huomannut, että kun on kulunut pitkä aika siitä, kun on viimeksi jotain pientä tehnyt, niin sorminäppäryyskin on kateissa. Siihen taas ei auta muu, kuin jatkaa mineilyä, joten ei kun uusia haasteita kohti.

3 kommenttia:

 1. Kivoja reppuja ovat molemmat. Onhan tuo valkoinenkin niin kuin sellainen söpö kerhoreppu.

  VastaaPoista
 2. tasaista ommeljälkeä jos oot ihan käsin tuon tehny! Itse ainakin huomannut, että useimmiten ei ompelukoneella voi oikein näin pieniä juttuja ommella, ainakaan jos ei ole ihan suoraa saumaa. Ja käsillä tekeminen on muutenkin aika rentouttavaa, välillä.

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kommenteista.

  Raija: Hymyilytti kovasti tuo "söpö kerhoreppu", kun ajattelin samalla tuota Lassea :-)

  Anja: Ihan käsin olen ommellut, kun olen myös kokenut haastavammaksi pienten juttujen ompelun koneella.

  VastaaPoista

Lukijat