torstai 3. toukokuuta 2012

Lassen uudet housut

Otsikko jo kertookin tämän postauksen aiheen :-)


Lasse on saanut ensimmäisen vaatekappaleen ylleen, joten voi jo hiukan vilahtaa kuvassa. Housut on niin simppelit, kuin voi vaan olla, edes vyötärönauhaa ei näy olevan muista hienouksista puhumattakaan. Housunkaulus ei tule kuitenkaan jäämään näkyviin, joten yksinkertaisuus ei haittaa, ei ainakaan minua. Pääasia on, että on housut :-) Paidan tekoa olen aloitellut perinteiseen malliin: ensimmäisestä ei tullut edes sitä tuluskukkaroa, mutta toinen näyttäisi jo vähän paremmalta. Kenkä-asia on myös päässä valmiina, katsotaan sitten, miten käy toteutuksen kanssa. Mutta eiköhän tuo jotkut "kalossit" jalkaansa saa, vaikka onkin kesä tulossa.

Kiitokset kommenteista edelliseen postaukseen. Nyt voisi sanoa, että "vitsi, vitsi, ei mulla mitään ahdistusta ollutkaan". Koputtaa puuta - kops - sillä olenhan minä oikeasti joskus tästäkin harrastuksesta onnistunut ahdistuksen kehittämään, mutta siitä on jo selvitty :-D Ennemminkin tällä hetkellä on menossa hirvittävä hinku tehdä kaikkea tuhatta asiaa yhtäaikaa ja sitten käy niin kuin ensimmäiselle paidalle kävi :-) Mutta eipähän loput hommat kesken, kun tekee jutut kahteen (vähintään) kertaan, hih.

2 kommenttia:

  1. Eipä tämän harrastuksen kanssa ole koskaan mikään hoppu eikä kannata ahdistua. Ajan kanssa, monesti aprempiakin ideoita syntyy kun ei pidä kiirettä :)Hienot housut!

    VastaaPoista
  2. Hienot housut, taidan itsekin kokeilla :)

    VastaaPoista

Lukijat