sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Lasse esittäytyy


Tervepä terve! Öö, tota, joo... mä olen Lasse ja... (supisee) en mä osaa, kerro sinä...

Ok. Lasse sai vihdoin paidan päälleen, sen toisen version, ja pääsee siten esittäytymään. Lasse on siis Vienon poika, jotain-v. Vähän kalvakka, kun on viettänyt liikaa aikaa sisätiloissa. Liikunta on jäänyt myös vähiin ja sen huomaa varsinkin ylävartalon lihaksiston kehittymättömyytenä. Paitakaupassa Lasse ei ole jaksanut panostaa sovittamiseen, vaan on napannut uuden paidan vanhasta muistista, joka kaipaisi päivitystä. Paitahan on yksinkertaisesti liian pieni, tai sitten se on jotain slim fit-mallistoa. Parturissa käyntikään ei olisi pahasta, kun hiukset ylettyvät jo kauluksen päälle. Ja kenkäkaupassa pitäisi ehdottomasti käydä. Huomaatteko muuten yhdennäköisyyden Vienon kanssa: molemmilla on suu vinossa.

Lassella on nyt ongelma: hän on asunnoton. Vienon luokse Lasse ei voi mennä asumaan, sillä Vieno asustaa palvelutalossa ja sinne ei voi majoittaa vieraita, ei edes omia lapsiaan. Lillin luoksekaan Lasse ei pääse, sillä Lillin talosta puuttuu vielä asuinkerrokset. Voi voi, ainoaksi vaihtoehdoksi jää Lilja, jonka talo on tyhjillään Liljan oleskellessa ulkomailla. Nyt pitäsi vaan saada Liljaan yhteys ja sopia tilapäisistä asumisjärjestelyistä. Toivottavasti onnistaa.

* * * * * * * *
Edit. 7.5. 2012  Siis hyvänen aika, Lassen paidasta puuttuu napit!!! Voi pyhä yksinkertaisuus, miten tuollaisen voi unohtaa? No, täytyy korjata asia jossain vaiheessa :-)   

3 kommenttia:

  1. Oikein sopivat vaatteet on Lassella. Nyt on kiva ruveta seuraamaan hänen elämäänsä :). Oletko muuten tehnyt itse Lassenkin?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos :-) Juu, kyllä olen ihan itse Lassen tehnyt joitakin vuosia sitten.

    VastaaPoista

Lukijat