maanantai 28. toukokuuta 2012

Kuvatonta höpinää

Nyt on taas se vaihe nukkekoteilussa, että samaan aikaan "pitää" tehdä kymmentä eri asiaa ja sen vuoksi mikään ei valmistu ennenkuin joskus. Ei sille vaan voi mitään, kun yhdessä jutussa kuivuu maali, niin sillä aikaa liimailee jotain toista ja leikkelee kolmatta jne. Kyllä te tiedätte :-D Mutta laiskana en ole ollut:

- lisää kukkasia: krysanteemeja, pioneja, petunioita ja jotain muita tai ainakin sinne päin... kukkia on, mutta lehdet puuttuu, ja sitten ne pitää vielä tökkiä ruukkuihin... eikä vieläkään punaista pelargoniaa, jonka haluaisin ihan ehdottomasti saada aikaiseksi.
- Lassen boksin jalkalistat maalattu, mutta nyt en löydä jiirisahan kahvaa/vartta/mikä-se-nyt-on mistään. Terä kyllä on, mutta kun ei sillä oikein yksinään saa mitään aikaiseksi. Mulla on aina kaikki kateissa :-(
- Lassen sänky on jo kerran kasattu, mutta erinäisistä syistä (niistä myöhemmin) jouduin sen purkamaan. Odottelen uutta inspiraatiota sillä saralla.
- yhtäkkiä päätin maalata Lillin Lelupuodin alakerran ovenpielet ja oven, sillä enhän voi sielläkään jatkaa, ennen kuin asianmukaiset maalaukset on tehty.
- kaksi kesää sitten aloitettua mattoa pistelty eteenpäin, tavoitteena saada se tänä kesänä valmiiksi, päätyy Lillin Lelupuodin "toimistoon". Mutta kuinka ollakaan, ainoa enää tarvitsemani lanka loppui ja vaikka tiedän aivan varmasti ostaneeni sitä viime kesänä lisää, en tietenkään löydä sitä mistään. Vrt. sahan varsi :-)

Keittiön ruokapöytä näyttää joltain muulta, kuin ruokapöydältä. Vielä siinä on pieni kaistale, jossa mahtuu syömään, mutta vuori lähestyy uhkaavasti pöydän reunaa. Kääk!

2 kommenttia:

  1. Tutun tuntuista tekstiä. Onkohan kyseessä jokin nukkisharrastajia vaivaava tauti?Minä olen kyllä luullut, että vain minulla on kaikki keskeneräisenä ja aina jokin kateissa. Tavaraa on joka paikka täynnä ja lisää pitää vain saada.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa tutulta minullakin tavaroita kateissa, ja tavaroita pursuaa joka paikasta :)

    VastaaPoista

Lukijat